Kezdetben volt az őskáosz, majd az első napon megteremtődött London, és megteremtődtek a parkok, és a parkokkal együtt a mókusok. És főleg a mókusok...

Történetünk két szereplője reggel sokat tanakodott azon, hogy merre is induljanak útjukon, majd végül úgy döntöttek, hogy felszállnak az első buszra, amit eléjük sodor a rejtélyes londoni forgalom. A sors a 9-es buszt választotta, amiről pedig szintén megmagyarázhatatlan sugallattól vezényelve a Royal Albert Hallnál, a Kensington Gardennél szálltak le. Mivel táplálékot ekkor még nem vettek magukhoz, az első dolgok között szerepelt a vadászat eltervezése. Viszont, mivel a környéken található vízimadarak nem jelentettek elérhető alternatívát, a kérdés lekerült egy időre a napirendről, és előtérbe került a környezet. Elhaladtak Lady D elképesztően király emlékmű szökőkútja mellett, majd elérkezett a Buckhingham Palace. Erről megállapították, hogy egy kifejezetten jellegtelen épület, az egészet csak az aranyozott kerítés és a benne található idős hölgy teszi érdekessé. Itt a vadászat közben sikerrel járt, a zsákmány két hotdog volt, hisz mi mást ettek volna London közepén. 

Útjuk következő állomása a Trafalgar térre vezetett, ahol kisebb földrengés támadt, és a fiúnak nem volt más választása, mint az épp kéznél lévő oroszlán farába kapaszkodni. De sikeresen túllendültek ezen a kis intermezzón, és bemenekültek az épp kéznél lévő National Gallerybe, ahol meglepődtek, mikor összefutottak az Arnolfini házaspárral és Van Gogh napraforgóival. Itt a fiú majdnem bűnbe esett, és leszakított egyet a múzeumi shop almájából, de a lány még időben meg tudta menteni, és gyorsan kimenekültek a katlanból.

A megrázkódtatásban kifejezetten megszomjaztak így betértek egy fogadóba, ahol take-awayre kértek kólát és kiültek pihegni a Temze mellé, ahonnan kiválóan látszott a Westminsternek nevezett Parlament és az ugyanezen név alatt futó apátság. Így szépen fel is kerekedtek és jó turista módjára meg is tekintették őket.

Viszont most a krónikás kezd elfáradni, így lerövidíti elbeszélését, így csak annyit említ meg, hogy eljutottak az Oxford streetre is, megnéztek egy New Girl epizódot, este pedig megtekintették a Chinatownt és a Sohot is. Meg az Oxford streetet is még egyszer biztos, ami biztos.

Mára legyen elég ennyi, lehet, hogy sok is lesz a jóból, és élvezkedjenek a mókusos képekkel, ami útjuk fénypontját jelentette. Vagy mégsem.

Hopp kutya!: 23-29....Még mindig nem ide...

Szerző: Bendegúz Kovács  2013.03.05. 01:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bendiparizsban.blog.hu/api/trackback/id/tr65117253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása